Klart det behövs en clown!

Anlita Clownronden

Det finns möjlighet att anlita Clownrondens artister för olika uppdrag. Det kan handla om inslag i konferenser, som föreläsare, eller som ett inslag på ditt event.
När du anlitar Clownronden stöder du vår verksamhet för barnen på sjukhusen!

Forumteater

För att belysa en frågeställning eller problematik kan man använda sig av Forumteater, som är en interaktiv form av problemlösning. En problemställning spelas upp och publiken hjälper till att komma fram till en lösning. Forumteater lämpar sig för konferenser med 20-200 deltagare. Ett underhållande och lättsamt sätt att ta sig an även knepiga problem.

Föreläsare

Vill du ha en föreläsning om Clownrondens arbete på din konferens, personalmöte eller kanske på ditt klubbmöte, så kan Clownronden erbjuda detta. Presentationen ger en inblick i Clownrondens dagliga arbete, vad vi arbetar med och hur vi gör det.

Mingelclowner

Två clowner minglar bland deltagarna på ditt evenemang – det kan vara såväl barn som vuxna. Om det är ett stort event kan det vara bra att det ha fler clowner.

Observera att vi inte gör föreställningar inför en sittande publik. Mingelclownerna rör sig fritt bland besökarna och ställer till upptåg där folk råkar befinna sig. Det kan handla om att ta emot deltagarna när de kommer till en konferens, eller att röra sig bland barn och vuxna på ett utomhusevenemang.

Clownorkestern

Clownorkestern spelar kända och okända låtar på ett alldeles eget sätt! Det kan till exempel vara en ovanlig och kul underhållning i fikapausen på konferensen!