AKTUELLT

Läs om Clownrondens verksamhet!

Lagom till årsmötet i mitten av april kom verksamhetsberättelsen för år 2023 från tryckeriet. I den lyfter vi flera höjdpunkter från året som gick. Du kan bland annat läsa två medarbetares berättelser från arbetet hos ASIH – Avancerad sjukvård i hemmet – och en kommentar från personal på palliativa avdelningen i Lund. I verksamhetsberättelsen finns även några glimtar från sommaren, från lucia, en inblick i arbetet bakom kulisserna och en tillbakablick på 20 års arbete på sjukhuset i Kristianstad. 

Du kan verksamhetsberättelsen digitalt här. Vill du få ett fysiskt exemplar skickat till dig? Mejla info@clownronden.se.

DOKUMENT

KVALITETSSÄKRING

Vår utgångspunkt är att värna respekten för barnets och de anhörigas värdighet och integritet och samtidigt öka deras känsla av delaktighet, känsla för sammanhang samt glädje under sjukhusvistelsen.

Clownronden har 90-konto. Det innebär att Svensk insamlingskontroll regelbundet granskar vår ekonomi och redovisning. För att läsa mer om vad som ingår i granskningen samt ytterligare information om insamlingskontroll kan du besöka Svensk insamlingskontrolls hemsida.