STÖD CLOWNRONDEN

Clownronden är en ideell förening med professionella sjukhusclowner som är helt beroende av bidrag och stöd. När du stödjer vår verksamhet medverkar du till att ge barnen på de skånska sjukhusen magiska möten med våra sjukhusclowner. Clownerna fyller vårdrummen med humor, drömmar och fantasi. Hjälp oss att nå fler barn!

PRIVATPERSON

BLI EN STOLT SKRATTEBETALARE!
VIA VÅRA 90-KONTON

Betala valfritt belopp till vårt 90-konto.                  Plusgiro 90 02 70-0 eller bankgiro 900-2700

GENOM SWISH

Swisha valfritt belopp till 123 900 2700.

GENOM SMS

Messa CLOWN till 72550 så skänker du 100 kronor.

GÅVOBEVIS

GE BORT ETT GÅVOBEVIS I PRESENT

När du köper ett gåvobevis bidrar du till att sprida glädje och skratt på barnklinikerna i Skåne och dessutom gör du någon du tycker om riktigt glad.

Du kan skänka din gåva via plusgiro 90 02 70-0 eller bankgiro 900-2700 alternativt swisha valfritt belopp till 123 900 2700. Glöm inte att skriva gåvobevis i meddelandefältet.

Därefter är det bara att kontakta oss på antingen info@clownronden.se eller tel. 040 – 18 33 19.
Uppge vem som ska få gåvobeviset, om personlig hälsning önskas och till vilken adress gåvobeviset ska skickas. Tänk på att om du vill vara säker på att gåvobeviset ska komma fram i tid behöver vi ha beställningen fyra arbetsdagar innan det ska överlämnas. 

 

 

MINNESGÅVA

GE EN MINNESGÅVA VID BEGRAVNING

Hedra minnet av någon som har gått bort med en gåva till Clownrondens verksamhet. Du får ett minnesblad med en personlig hälsning, som du kan ge till de anhöriga.

Du kan skänka din gåva via plusgiro 90 02 70-0 eller bankgiro 900-2700 alternativt swisha valfritt belopp till 123 900 2700. Glöm inte att skriva minnesgåva i meddelandefältet.

Därefter är det bara att kontakta oss på antingen info@clownronden.se eller tel. 040 – 18 33 19.
Uppge i vems namn minnesgåvan skänks, om personlig hälsning önskas och till vilken adress minnesbladet ska skickas. Tänk på att om du vill vara säker på att minnesbladet ska komma fram i tid behöver vi ha beställningen fyra arbetsdagar innan det ska överlämnas.

 

 

ANLITA OSS

Det finns möjlighet att anlita clownrondens artister för olika uppdrag. Det kan handla om inslag i konferenser, som föreläsare, eller som ett inslag på ditt event. När du anlitar clownronden får du inte bara en rolig och lärorik stund, du stödjer även vår verksamhet för barnen på sjukhusen.

Föreläsare

Vill du ha en föreläsning om Clownrondens arbete på din konferens, personalmöte eller kanske på ditt klubbmöte? Det erbjuder vi på Clownronden. Presentationen ger dig en unik  inblick i Clownrondens dagliga arbete.

Clownorkestern

Clownorkestern spelar kända och okända låtar på ett alldeles eget sätt! Det kan till exempel vara en ovanlig och kul underhållning i fikapausen på konferensen.

Forumteater

Ett underhållande och lättsamt sätt att ta sig an även knepiga problem. För att belysa en frågeställning eller problematik kan man använda sig av Forumteater, som är en interaktiv form av problemlösning. En problemställning spelas upp och publiken hjälper till att komma fram till en lösning. Forumteater lämpar sig för konferenser med mellan 20 och 200 deltagare.

Mingelclowner

Vad kan väl vara roligare än att ha några clowner som minglar bland deltagarna på ditt evenemang – det kan vara såväl barn som vuxna? Mingelclownerna rör sig fritt bland besökarna och ställer till med upptåg där folk råkar befinna sig. Det kan handla om att ta emot deltagarna när de kommer till en konferens, eller att röra sig bland barn och vuxna på ett utomhusevenemang. Observera att vi inte gör föreställningar inför en sittande publik.

För prisuppgifter och mer information kontakta oss på info@clownronden.se eller telefon 040 – 18 33 19.

BIDRAGSGIVARE

Ett varmt och hjärtligt T A C K till alla våra bidragsgivare - stora som små. Varje liten bit som bidrar till vår verksamhet är av stor betydelse. Utan er hade inte vårt viktiga arbete varit möjligt.

Verksamhets- och projektbidrag

Verksamhetsstöd Region Skåne (Kultur Skåne)

Bidrag Hälso- och sjukvårdsnämnden

Clownronden genomförs i samarbete med Folkuniversitetet

Stiftelser och fonder

Direktör Albert Påhlssons Stiftelse

Åhlén-stiftelsen

Crafoordska Stiftelsen 

Kronprinsessan Margaretas Minnesfond

Sitftelsen Lunds Barnhem

Carl Jönssons Understödsstiftelse 

Curo Riksföreningen för cancersjuka

Johanniterorden

Åke Wibergs stiftelse

Sven Jerrings fond

Folke Ljungdahls stiftelse

Pastor Anders Svärds stiftelse

Gunvor och Josef Anérs stiftelse

Einar Hansens Allhemsstiftelse

Clara och Fritz Sjöströms stiftelse

Bidragsgivare och sponsorer

Baråkra församling

Veberöds församling

Lund City Rotaryklubb

Onsjö församling

Väsby församling

Eslövs pastorat

Veberöds församling

Marieholms församling

Blentarps församling

Aquila Riders Club

Rotary International Distrikt 2390

Malmö pastorat

Verums Kyrkliga Arbetskrets

Kvistofta församling 

Tandläkarkliniken Persson

Klädbytarföreningen Staffanstorp

Brandfast AB Landskrona

Höganäs församling

Malmö pastorat

Norra Nöbbelövs församling

Citadell Landskrona

Privata gåvor

Stort tack till HiQ för arbetet med vår hemsida!